Privacy
Je account van LikePatrol verwijderen
Als je eigenaar bent van een Instagram- of TikTok-account en niet wilt dat LikePatrol het leest, laat het ons hier weten. Je hebt geen LikePatrol-account nodig en het kost niets.
Wat er gebeurt wanneer je bevestigt
Het account kan op LikePatrol niet langer door iemand worden opgezocht, ook niet door mensen die het al met een abonnement volgden. We verwijderen de opgeslagen kopieën van de stories, de lijsten met gevolgde accounts en volgers, en de registratie van wie werd gevolgd en ontvolgd. Het account blijft openbaar op Instagram of TikTok; dit verandert alleen wat LikePatrol doet.
Wie dit kan aanvragen
De eigenaar van het account, of de ouder of voogd van een minderjarige die het bezit. We gebruiken het e-mailadres alleen om de bevestiging te sturen en je te antwoorden als er een probleem is.
Wat deze pagina niet kan doen
Het account wordt niet privé gemaakt en we verwijderen niets van Instagram, TikTok of andere websites. Als je wilt voorkomen dat iedereen kan zien wie je volgt, maak je het account privé in de instellingen van de app. In onze handleidingen lees je hoe.
Als je liever naar ons schrijft
Stuur je gebruikersnaam vanaf een e-mailadres waarop we je kunnen bereiken naar [email protected]. Het heeft hetzelfde effect.