This page is available in English.View in English
Esta página está disponible en español.Ver en español
Cette page est disponible en français.Voir en français
Questa pagina è disponibile in italiano.Vedi in italiano
Esta página está disponível em português.Ver em português
Diese Seite gibt es auch auf Deutsch.Auf Deutsch ansehen
Bu sayfa Türkçe olarak da mevcut.Türkçe görüntüle
이 페이지는 한국어로도 볼 수 있습니다.한국어로 보기
هذه الصفحة متاحة باللغة العربية.عرض باللغة العربية
このページは日本語でもご覧いただけます。日本語で見る

Kan iemand zien of je hun TikTok-profiel
hebt bekeken?

Kort antwoord

Alleen als jullie allebei de instelling Profielweergaven hebben ingeschakeld. De geschiedenis van profielweergaven op TikTok werkt alleen als je ervoor kiest: als je die inschakelt, zie je wie je profiel in de afgelopen 30 dagen heeft bezocht en verschijn je in de geschiedenis van de mensen die je bezoekt en die de instelling ook hebben ingeschakeld. Schakel de instelling uit en je bezoeken laten nergens een naam achter. TikTok laat nooit zien wie een video heeft bekeken, alleen hoe vaak die is bekeken.

Bijgewerkt

Hoe de geschiedenis van profielweergaven werkt

Het is een instelling die bij veel accounts uitstaat en bij andere aanstaat, en die beschikbaar is voor gebruikers van 16 jaar en ouder met minder dan 5,000 volgers. Als de instelling aanstaat, opent een oogpictogram op je profiel de lijst met accounts die je in de afgelopen 30 dagen hebben bezocht. Alleen bezoekers die de instelling ook aan hebben staan, worden vermeld; alle anderen bezoeken anoniem.

Hoe je profielweergaven uitschakelt

Profiel → menu → Instellingen en privacy → Privacy → Profielweergaven → schakel Geschiedenis van profielweergaven uit. Vanaf dat moment worden je bezoeken niet meer geregistreerd in de lijsten van anderen en zie je niet meer wie jou bezoekt. Die twee gaan altijd samen: TikTok laat je niet zien wie je profiel bezoekt terwijl je zelf onzichtbaar blijft.

Wat er gebeurt met eerdere profielbezoeken

Als je de instelling uitzet, wordt je naam niet meer weergegeven in de geschiedenis van anderen. Bezoeken die zijn afgelegd toen de instelling uit stond, worden nooit later toegevoegd, ook niet als je de instelling weer aanzet.

Video's, stories en de lijst met accounts die je volgt

Niemand kan zien wie hun video's heeft bekeken: TikTok toont alleen het aantal weergaven en verder niets. Stories zijn anders en tonen wel een lijst met kijkers. Het openen van iemands lijst met gevolgde accounts of volgers maakt deel uit van het bezoeken van diens profiel en telt daarom als een profielweergave volgens dezelfde regel.

Gerelateerde vragen

Laat TikTok zien wie je profiel heeft bekeken?
Alleen als je de geschiedenis van profielweergaven hebt ingeschakeld, en alleen bezoekers die dat ook hebben ingeschakeld.
Als ik profielweergaven uitschakel, kunnen mensen dan nog steeds zien dat ik hun profiel heb bekeken?
Nee. Als de instelling is uitgeschakeld, verschijn je in niemands geschiedenis.
Kun je zien wie je TikTok-video's heeft bekeken?
Nee. Je ziet het aantal weergaven, maar nooit de accounts.
Wordt het zichtbaar als je iemands TikTok via een webtool bekijkt?
Nee. De geschiedenis van profielweergaven registreert TikTok-accounts. Een tool die van buitenaf een openbaar profiel uitleest, heeft geen TikTok-account.

Bekijk de lijsten van een TikTok-account zonder het profiel te bezoeken.

Voer een openbare TikTok-gebruikersnaam in. LikePatrol leest van buiten TikTok om welke accounts het account volgt en welke accounts het account volgen, zodat er op geen enkel account een profielweergave wordt geregistreerd.

Je hoorde dat we ermee stopten. Dit is onze comeback.
  • The Verge
  • CNET
  • Engadget
  • 9to5Mac
  • Trusted Reviews
  • iDownloadBlog
  • SlashGear
  • iMore
  • Gulf News
  • Digital Trends

likes + privégegevensaccounts die je volgt